Perkhidmatan & Produk Kami

Berminat dalam bisnes TASKA dan TADIKA atau ingin mengembangkan lagi bisnes TASKA dan TADIKA anda ? Inilah masanya untuk anda tubuhkan taska atau tadika anda sendiri. Tapi bagaimana ? . Hadir kursus ini untuk mempelajari cara menubuhkan, mengurus dan memasarkan taska dan tadika anda atau jika anda ingin mengembangkan lagi bisnes taska dan tadika anda !!.

Kursus Usahawan Taska & Tadika (Online) Via WhatsApp
Peluang untuk anda berkursus tanpa perlu hadir. Kami menawarkan Kursus Usahawan Taska dan Tadika secara ONLINE melalui WhatsApp.

Kursus ini khas untuk para usahawan yang ingin memantapkan lagi pengurusan di taska dan tadika anda. Bagaimana menguruskan kanak-kanak dan juga bagimana menjalankan program dan aktiviti.

Apabila kita nak mulakan bisnes TASKA atau TADIKA banyak perkara yang kita kena cari dan sediakan supaya bisnes kita akan berjalan lancar dan terus maju.
Kami sediakan bahan-bahan untuk anda lebih memudah menubuh, mengurus, memasarkan dan memajukan taska dan tadika anda.

SMAP memudahkan urusan operasi seharian. Kini semua data sentiasa dikemaskini dan mudah untuk diakses pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja.

Tiada lagi yuran tertunggak yang terlepas pandang, resit yang lupa dikeluarkan kerana proses yang sukar, rekod pembayaran hilang dan sukar diperolehi.

Dengan SMAP anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting dalam perniagaan dan pendidikan

Senaraikan taska dan tadika anda dalam direktori terbesar taska dan tadika. Disinilah tempatnya pelanggan-pelanggan akan mencari taska dan tadika yang terbaik untuk anak-anak mereka.

© TaskaTadika 2018. All Rights Reserved.