LOG HARIAN DAN LAPORAN HARIAN KANAK-KANAK TASKA & TADIKA SECARA ONLINE

LOG HARIAN kanak-kanak adalah catatan harian mengenai kanak-kanak oleh ibu/bapa/penjaga. Ianya perlu diisi oleh ibu/bapa/penjaga sebelum anak-anak dihantar ke taska/ tadika.

LAPORAN HARIAN kanak-kanak adalah catatan oleh pihak taska / tadika mengenai aktiviti, keadaan kesihatan , pemakanan dan pembelajaran kanak-kanak.

Log Harian dan Laporan Harian secara ONLINE ini disediakan bagi memudahkan urusan ibu bapa dan juga pihak taska/tadika.

Sila lihat contoh Log Harian dan Laporan Harian yang akan masuk kedalam email anda setiap hari. Sila klik link dibawah ini :

CONTOH LOG HARIAN
CONTOH LAPORAN HARIAN

Kelebihan Menggunakan Log Harian dan Laporan Harian Online

Kos Yang Rendah

Harga pasaran buku log harian sekarang ialah antara RM12 hingga RM20 sebuah bagi kegunaan 3 - 6 bulan. Bayangkan jika ada 20 orang kanak-kanak di taska atau tadika kita kena berbelanja RM240 - RM400 untuk setiap 3 bulan. Dengan Log Harian Online kita cuma berbelanja sekali sahaja.

Tak Perlu Download Apps

Log Harian Online ini tidak memerlukan pengguna download apa-apa apps kedalam telefon mereka.

Dikemaskini dengan SOP Covid-19

Buku Log sedia ada tidak mengandungi laporan kesihatan kanak-kanak seperti dalam SOP Covid-19 untuk taska dan tadika. Log Harian Online sentiasa uptodate jika terdapat peraturan atau SOP yang baru dari kerajaan.

Tidak Perlu Simpan Buku

Taska dan tadika tidak perlu membeli dan menyimpan buku log harian yang menimbun dengan kos yang tinggi (RM20 sebuah buku)

Mengurangkan Sentuhan

Apabila kita menggunakan buku-buku maka ianya dapat mengelakkan bersentuhan satu sama lain. Ibu bapa tidak perlu mengambil dan mengisi buku, pengusaha tidak perlu mengambil dan menyemak buku-buku log.

Contoh Log Harian Kanak-Kanak

Contoh Laporan Harian Kanak-Kanak