TASKATADIKA.COM

Kursus Usahawan Taska Tadika

Berminat dalam bisnes TASKA dan TADIKA atau ingin mengembangkan lagi bisnes TASKA dan TADIKA anda ? Inilah masanya untuk anda tubuhkan taska atau tadika anda sendiri. Tapi bagaimana ? . Hadir kursus ini untuk mempelajari cara menubuhkan, mengurus dan memasarkan taska dan tadika anda atau jika anda ingin mengembangkan lagi bisnes taska dan tadika anda !!.

Laman Web Taska Tadika

Kami sediakan perkhidmatan membina laman web untuk taska tadika anda. Dengan kos yang rendah serta laman yang interaktif akan dapat membantu taska tadika anda jadi lebih maju. Klik untuk membuat tempahan laman web anda sekarang !!

Akaun Taska Tadika

SMAP memudahkan urusan operasi seharian. Kini semua data sentiasa dikemaskini dan mudah untuk diakses pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja. Tiada lagi yuran tertunggak yang terlepas pandang, resit yang lupa dikeluarkan kerana proses yang sukar, rekod pembayaran hilang dan sukar diperolehi.

Khidmat Nasihat

Anda perlukan khidmat nasihat untuk bisnes taska tadika anda? Bajet, setup, lokasi, kakitangan atau apa saja berkaitan bisnes taska tadika anda. Hubungi kami.

Buku Log Harian Online

Setiap hari ibu bapa WAJIB mengisi Buku Log Harian Taska. Setiap hari Taska juga WAJIB mengisi Buku Log Harian Taska. Kini kami sediakan Buku Log Harian Kanak-Kanak secara ONLINE. Tidak perlu sediakan buku bertimbun-timbun untuk kanak-kanak. Lebih MUDAH dan lebih JIMAT. Sila cuba Buku Log Harian Taska ONLINE. Letakkan email anda pada ruang email.

Starter Kit Taska Tadika

Apabila kita nak mulakan bisnes TASKA atau TADIKA banyak perkara yang kita kena cari dan sediakan supaya bisnes kita akan berjalan lancar dan terus maju.Kami sediakan bahan-bahan tersebut untuk kegunaan para usahawan taska & tadika. Tidak kira samada anda baru nak bermula atau memang telah lama dalam bisnes TASKA atau TADIKA .

Branding

Apakah jenama yang sesuai dan trending untuk taska tadika anda? Kami sediakan khidmat PERCUMA untuk penjenamaan (Branding) yang sesuai untuk anda.

Mentoring

Anda perlukan mentor untuk membimbing anda bagi memulakan atau memajukan lagi bisnes taska tadika anda? Kami sedia membantu.

Apa Kata Mereka ?

KURSUS USAHAWAN TASKA TADIKA

Saya bekas peserta kursus usahawan taska dan tadika September 2018 x salah saya..(x ingat tarikh). Saya silent reader tapi saya terpanggil nak share kat sini tentang kepentingan hadiri kursus business taska.

Bagi yang tak ada pengalaman, sangat2 digalakkan hadir. Ada banyak persoalan dijawab dengan baik dan sangat membantu kita sebagai bakal pengusaha.

Setiap orang ada cara masing2, ambil KAP lah, step itu , step ini,….tapi yang tepat adalah seperti yang disarankan/ dicadangkan oleh penceramah. Kita jangan tersalah langkah kerana tak ada ilmu.

Yang nak tahu modal berapa, semua calculation penceramah dah sediakan. Pendek kata, sape ada modal dan tempat, keluar je dari kursus tu dah boleh buat dah.

Oleh itu, join kursus yang ditawarkan tu.

BANGI GATEWAY, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR

info@taskatadika.com

© TaskaTadika 2018. All Rights Reserved.